dissabte, 3 de març del 2007

Presentació

Tothom té un blog. Potser per això me n'he fet un. Potser a algú li podrà interessar el que jo escrigui, les meves aficions. I si no, doncs com que sóc dels signe bessons, tinc doble personalitat i la meva altra personalitat llegirà a la personalitat bloggera.
Molts cops he pensat fer un blog, però la veritat és que tinc poc temps, tant per la feina, com per les múltiples aficions. Al final m'he llençat a fer-ne un.
La feina, alguns diran que no és feina, però jo crec que sí. Faig el doctorat, sobre el Virus de l'Hepatitis A. Sempre m'han fascinat aquests ents microscòpics capaços de fer anar de cul a organismes milions de vegades més grans que ells. Algun dia m'animaré a escriure sobre ells.
Aficions, doncs la principal és viatjar. Molta gent em diu que estic poc per casa, però no ho crec pas, el meu país és Europa, així doncs poques vegades surto de casa. M'encanta viatjar, i ho faig sempre que el temps ho permet (i evitar quedar-me sense diners, sort de les companyies Low-cost).
Segona afició, els esports. M'agraden els esports en general, més practicar-los que veure'ls. Sóc aficionat del Barça (ser soci és car, i treu diners per viatjar...), un dia, que ja fa 7 anys gairebé, vaig ser campió de catalunya de bàsquet (sub-20 nivell A, pels entesos). I últimament m'he llençat més a la muntanya i a les curses (com més freaks millor). Demà vaig a per la meva primera marató, a veure què tal.
I una bona farra tampoc me la vull perdre. De les millors festes universitàries, als bars més cutres de la ciutat, passant per aquelles nits que s'acaben fent l'ença pel carrer.